PRVA HRVATSKA JUNIORSKA NOGOMETNA LIGA; 13. KOLO:

HNK CIBALIA VINKOVCI – NK MLADOST ŽDRALOVI 1:1

Juniorska momčad Mladosti iz Ždralova je jučer (subota, 12. studenoga) odigrala dvoboj 13. prvenstvenog kola Prve hrvatske nogometne lige. Svoje je nogometaše trener Mario Kos odveo u Vinkovce na megdan tamošnjem sastavu Cibalije, a krajnji ishod je glasio 1:1. Jedini zgoditak za Mladostaše je postigao albanski U19 reprezentativac, ujedno i kapetan te izabrane vrste, ali i pomlatka kluba iz Ždralova – Gjergji Kote. On je to učinio u 40. minuti, dok su Vinkovčani, inače posljednje plasirani sastav ovog nogometnog društva prije ovoga kola svoju egzekuciju dočekali već u 10. Poentirao je Luka Kalaica.

Ovakav rasplet znači da Kosovi majstori sada na svom kontu imaju 16 osvojenih bodova što je trenutno dovoljno da budu desetoplasirani uz gol razliku -5 (15:20), a zanimljivost jest ta da su momci iz bjelovarskog predgrađa do sada ostvarili pet trijumfa, sedam poraza, dok im je upravo ovo prvi neriješeni završetak.

Također, kao zaključak ove kratke priče kažimo kako juniorima NK Mladost Ždralovi slijedi dvoboj nacionalnog kupa u kojem će idućega vikenda biti domaćini Varaždincima. Dakle, bit će to još jedan jako zanimljiv sraz za Kosa, njegove pomoćnike i nogometaše te ćemo i ta zbivanja pratiti s velikim zanimanjem.