Izađite na kavu s frendicama samo s torbicom za pametni telefon

U Desigualu su proizveli simpatične torbice za pametne telefone koje u stilu ovog španjolskog modnog diva itekako impresioniraju svojim dizajnom, bojama i funkcionalnošću.


Koliko stvari trebate u torbi kada s prijateljima, kolegama ili boljom polovicom odete na neplaniranu brzinsku kavu u omiljeni kafić? Najčešće su vam potrebni samo telefon, bankovna kartica i ključevi koji ne zauzimaju puno mjesta u torbi. Zato su postale iznimno popularne manje futrole za pametne telefone koje često imaju malo dodatnog prostora za kreditnu karticu i ključeve. U Desigualu su proizveli simpatične torbice za pametne telefone koje u stilu ovog španjolskog modnog diva itekako impresioniraju svojim dizajnom, bojama i funkcionalnošću.

Tko ne želi simpatičnu mini torbicu za telefon, kreditnu karticu i ključeve koju možete nositi preko ramena i bezbrižno obavljati poslove? Naime, za neke aktivnosti, poput kave s prijateljima, posjeta knjižnici ili gledanja filma u kinu, doista vam nije potrebna torba u koju često spakiramo hrpu nepotrebnih stvari. Jedan od takvih predmeta svakako je sklopivi kišobran, koji nam rijetko treba, jer se kod većine pljuskova radije pričekamo pod krovom ili zamolimo simpatičnog kolegu s fakulteta za brzi prijevoz kući. Unatoč maloj veličini, Desigualova torbica za telefon nudi svu potrebnu funkcionalnost velikih torbi, jer ima mnogo dodatnih džepova i mjesta za kartice, kovanice, pa čak i slušalice.

Boje i uzorci na torbicama

Osim funkcionalnosti torbica za pametne telefone, Desigual nudi i prekrasne uzorke, printove i boje koje možete birati i kombinirati s omiljenim odjevnim komadima. Torba u crnoj boji je za sve koji vole klasiku i Desigualove odvažne detalje, poput reljefnih geometrijskih printova ili printa logotipa. Ova pametna torbica oduševit će vas i u žutoj varijanti , gdje su reljefni detalji zbog boje još vidljiviji i izražajniji. Ljubitelji uzoraka moći će odabrati među torbicama za pametne telefone cvjetni uzorak koji ima izrazito elegantan i livadni izgled. Slagat će se uz većinu šarene odjeće jer u ovom prekrasnom uzorku možete pronaći žutu, ružičastu, ljubičastu, narančastu pa čak i zelenu. Prava simfonija boja.

Gdje staviti slušalice?

Svima vama koji hodate svijetom sa slušalicama u ušima jer volite dobru glazbu, podcaste i duge razgovore s prijateljima, svidjet će se spremište za slušalice. Naime, jedna od Desigualovih torbica za pametni telefon ima praktičan privjesak namijenjen za odlaganje slušalica, koje svakako želite sigurno pospremiti kada se nađete s prijateljima. Osim funkcionalnosti, ovu torbu krasi i izvrstan dizajn jer je dostupna u dvije drske i žive boje. Ljubičasta ili narančasta torbica za pametni telefon zasigurno će privući mnoge poglede.