20.6 C
Bjelovar
Četvrtak, 21 rujna, 2023
spot_img

Malo toga dobroga se ovoga tjedna dogodilo na četvrtoligaškim travnjacima za Bjelovarsko-bilogorske klubove

Nove vijesti

Ovaj je vikend (subota, 22. i nedjelja, 23. listopada) donio 9. kolo Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nakon šest osvojenih bodova iz tri utakmice prošloga tjedna, Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaši su tražili još bolje predstave kako bi iznova razveselili sebe te svoje navijače. Tako su nogometaši garešničkog Garića otišli put Imbriovca gdje su odmjerili snage s tamošnjim Borcem, a u pokušaju konačno odigrati na jednoj zavidnoj razini kako bi došli do bodova kojima bi se počeli podizati prema željenim mjestima na ljestvici. NK Dinamo Predavac je na svom igralištu „Brana“ dočekao momčad Tehničara iz Cvetkovca što se, obzirom na snagu gostiju, ali i znajući kakva atmosfera uvijek vlada među predavačkim pristalicama može okarakterizirati dvobojem koji je privlačio punu pozornost. Za kraj ovog uvoda nam je ostao novi županijski derbi meč, a ovoga puta su u njemu sudjelovali grubišnopoljska Bilogora 91 te nogometaši Čazme. Dakle, bilo je to još jednih 90 minuta koje je trebalo pratiti velikom pozornošću iako je status favorita svakako nosila momčad iz Grubišnog Polja.

Stoga, kao što smo to maloprije ustvrdili, u ovoj priči možemo govoriti o čak dva zvučna meča ove runde, a u prvom su igrači Dinama rezultatom 1:2 izgubili od Cvetkovčana koji su na taj način još jednom ove sezone prezentirali svoju snagu. Drugi se zbio u Grubišnom Polju gdje su pobjedu ipak, prema očekivanjima odnijeli domaćini uvjerljivim krajnjim ishodom 5:0, dok su Garešničani u Imbriovcu naposljetku još jednom ove sezone poraženi s minimalnih 1:0.

Konačni ishodi svih utakmica ovoga kola; foto: Facebook

Također, sve ovo znači da su naši županijski četvrtoligaši ostvarili samo jedan, skroman trijumf. Niti jedna utakmica nije završena podjelom bodova, dok su pretrpljena čak tri gubitka. Stoga, sveukupno su osvojena samo tri boda, a obzirom na ostale završetke dvoboja najbolji klub ovog podneblja nakon devetog kola je i dalje onaj Bilogore 91 Grubišno Polje. On se nalazi na diobi visokog drugog mjesta sa 22  boda na svom kontu koliko ima i već spominjani NK Tehničar Cvetkovec. Još jedna zanimljivost jest ta da obje ove momčadi imaju identičnu razliku pogodaka od +20. Tehničari su na 29:9, a Bilogorci na 24:4. Nogometaši predavačkog Dinama su devetoplasirani s brojkom 11 u rubrici bodovi (gol razlika -4, 13:17). Niz Bjelovarsko-bilogorskih sastava na ljestvici u ovom nogometnom društvu nastavljaju Čazmanci koji su 10. Izabranici trenera Nevija Birta baš kao i Predavčani se mogu pohvaliti s 11 osvojenih bodova, no njihova razlika pogodaka je -9 (13:22). 11. garešnički Garić je najslabiji županijski četvrtoligaš ovoga trenutka, i to sa svega šest bodova, odnosno gol razlikom -10 (10:20).

Na predavačkom igralištu “Brana” se vodila velika bitka do samoga kraja

Shodno svemu izrečenome, već sada jedva čekamo buduća uzbuđenja u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u nadi poboljšanja rezultata, odnosno podizanja u ukupnom poretku naših predstavnika. Zaključno, pogledajte trenutno stanje ljestvice ovog nogometnog društva, ali i našu bogatu fotogaleriju iz Predavca.  

Trenutno stanje ljestvice

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika