Jučer  je 34-godišnjak podnio kaznenu prijavu u kojoj je naveo da je netko u periodu od 7. kolovoza do jučer u mjestu Komuševac provalio u nenastanjenu kuću te iz kuće ukrao krevet s madracem, više zatvorenih paketa laminata, plinsku peć, televizor i hladnjak. Nastala šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Jučer je 32-godišnjak podnio kaznenu prijavu te je naveo da je netko u periodu od četvrtka do subote u Vrtlinskoj iz dvorišta obiteljske kuće s njegovog parkiranog traktora zagrebačkih registracijskih oznaka ukrao topling polugu s automatskom kukom. Nastala šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

I 36-godišnjak iz Vrtlinske je isto tako podnio kaznenu prijavu da je netko u periodu od srijede do subote s njegovog parkiranog traktora bjelovarskih registracijskih oznaka također ukrao topling polugu s automatskom kukom, dok mu je s drugog traktora ukraden kardan. Nastalu štetu cijeni na nekoliko tisuća kuna. U vezi provale i krađa slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaženja počinitelja, priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.