Nakon duge dvije pandemijske godine Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” vraća se pred publiku te će se održati 6. studenog 2022. u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu. I ove godine u konkurenciji se našlo mnoštvo odličnih izvođača te je bio pravi izazov odabrati njih 16 koji će 6. studenog stati pred publiku i pokazati im svoje umijeće. Prilikom odabira skladbi odlučivale su nijanse, no iz organizacije festivala poručuju kako su sigurni da će odabrani izvođači dostojno promovirati bilogorski kraj i sudjelovati u očuvanju bilogorske baštine.

Na tržnici u Bjelovaru i u zgradi Općine Veliko Trojstvo će uskoro krenuti prodaja ulaznica, a ulaznice će se moći kupiti i uoči početka samog festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu.

Osim odličnih natjecateljskih skladbi, na festivalu sve očekuju i glazbeni gosti iznenađenja te pobjednik prošlogodišnjeg Etno festivala koji će tom prilikom primiti i zasluženu nagradu, a program festivala vodit će svima dobro poznato televizijsko lice – Branko Uvodić.