Foto/Facebook Dino Radosavac

„Možda me se sjećate iz nekih ranijih sezona Supertalenta, a možda je i bolje da me se ne sjećate“, tim riječima započeo je Dino Radosavac svoje predstavljanje publici. Od ovog nastupa kaže da nema strah, ali ima pozitivnu tremu. Odabrao je izvesti autorsku pjesmu koju je snimio nedavno.

Već na prve taktove Maja se rasplesala, a čak je ni Davor nije ostao imun na ovaj ritam „Mislim da si odaslao večeras jednu iznimno, iznimno važnu poruku za mentalno zdravlje svih mladih ljudi. Imaš svoj cilj, spotaknuo si se na putu prema ostvarenju tvog cilja i to te možda privremeno obeshrabrilo. Ali si onda sjeo, promislio, donio odluku da su kamenčići spoticanja tu da učvrstimo svoju odluku“, čestitala mu je Martina na trudu i napretku u tri godine otkad su se zadnji put vidjeli- piše piše novatv.dnevnik.tv.

Dino je dobio podršku od tri člana žirija i plasirao se u idući krug Supertalenta.

O svom uspiješnom nastupu oglasio se i Dino na svom Facebook profilu:

– Uspio sam ! Pokazo sam svim mladim ljudima da se sve može kad se hoce ! Ljudi nemojte stajat nikad !! Nikad nemojte da ako nešto ne uspije stat ! Kad tad ćete uspjet samo glava mora bit jaka! Volim vas – napisao je Dino.