Jučer, (srijeda, 28. rujna), svoja je vrata, na adresi Ivana Mažuranića 3 u Bjelovaru otvorila pekara Rajić. Njen vlasnik je Dejan Rajić, a u ponudi su najbolje pite u gradu (pita s krumpirom, mesom, blitvom). Uz njih, tu su i slatke te prhke pite (makovnjače, orahnjače, pogačice s čvarcima i sirom), a po izrazito pristupačnim cijenama se prodaju i razne vrste kruha. Samo neki od njih su baguetti te bilogorski kruh bez aditiva.

Foto: Dražen Kocijan

Nadalje, na policama raznovrsne i nadasve ukusne pekare Rajić se prodaju i brojna peciva bez kojih se niti jedan pekarski obrt ne može zamisliti, a jedna posebnost ove priče jest ta da svoje omiljene proizvode ovdje možete i naručiti. Nudi se i mogućnost dostave pa stoga samo trebate nazvati broj 099/612-1288.

Foto: Dražen Kocijan

Radno vrijeme je od 6:00 do 16:00 (ponedjeljak-petak), dok vam ljubazno osoblje pekare Rajić subotom na raspolaganju stoji od 7:00 do 14:00 sati. Dakle, ukoliko želite kušati nešto sasvim novo, nešto što će, sigurni smo goditi vašem nepcu, posjetite pekaru Rajić preko puta bjelovarskog Doma kulture te se uvjerite u ove riječi.

Zaključno vam donosimo slasnu fotogaleriju.