David Pejić je najbolji ekološki poljoprivrednik u EU. Naime,kao jedini predstavnik iz RH, pobjednik je EU Organic Awards 2022. među 200 prijavljenih iz 26 zemalja.

“Iznimno smo ponosni i sretni zbog ovog velikog priznanja za eko imanje Zrno, za Davida i za Hrvatsku”, rekao je načelnik Općine Dubrava i saborski zastupnik, Tomislav Okroša koji je danas primio Davida Pejića i osobno mu čestitao na uspjehu.

“Vidjeti mlade poljoprivrednike koji su se okrenuli ekološkoj proizvodnji, a uz to priznato na takvoj razini je veliki uspjeh. Zaista sam sretan što je to upravo naš David Pejić”!”, poručio je načelnik Okroša.

Na Zrnu se uvijek radi na poboljšanju i pronalaženju novih načina kako učiniti planet boljim i zelenijim mjestom. Ono što Zrno čini tako posebnim su inovativni pristupi i metode u ekološkoj poljoprivredi sa preko 60 poljoprivrednih kultura koje se prodaju u njihovim trgovinama.

“Od polja do stola je stvarno provedeno u praksu, a sada nastavljamo raditi za dobrobit pojedinca i okoliša”!”, poručili su s Eko imanja Zrno.