Iz današnjeg izvješća PU Bjelovarsko-bilogorske su od kriminalističkih radnji izdvojene dvije krađe i oštećenje tuđe stvari.

Netko je u Bjelovaru, u nedjelju (25. rujna), u ulici Matice Hrvatske, u ugostiteljskom objektu, iza ponoći 22-godišnjaku ukrao torbicu u kojoj se nalazio njegov novčanik sa svim dokumentima i bankovnim karticama. Navedenim je nastala šteta od više stotina kuna.

Jučer (ponedjeljak, 26. rujna), voditeljica jedne trgovine u Daruvaru je podnijela kaznenu prijavu u kojoj je navela da su nepoznate osobe 15. rujna u večernjim satima iz trgovine ukrale nekoliko parfema čime je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna. U vezi ove dvije krađe slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

Netko je od petka do nedjelje u Grubišnom Polju, u ulici 77. Samostalnog Bataljuna ZNG probušio dvije gume na kombi vozilu varaždinskih registarskih oznaka, a koje se nalazilo parkirano na kolnom mostu. Odgovorna osoba nastalu štetu procjenjuje na tisuću kuna te je upoznata s načinom pokretanja kaznenog progona.

Dogodilo se i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Do toga je došlo jučer u Bjelovaru oko 16:40 sati, u ulici Ivana Gorana Kovačića gdje su 34-godišnjakinja i 35-godišnjakinja vikale jedna na drugu pritom se vrijeđajući. Protiv njih će uslijediti optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.