17.6 C
Bjelovar
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Narušavanje javnog reda i mira tijekom proteklog vikenda

Nove vijesti

U subotu (17. rujna), oko 23:50 sati, u Bjelovaru, na Trgu hrvatskih branitelja, u jednom ugostiteljskom objektu, muškarac star 37 godina je vikao te razbio nekoliko staklenih praznih boca. Pri tome je vrijeđao 59-godišnjakinju, pljuvao prema njoj te joj prijetio. Nakon toga je krenuo prema izlazu iz ugostiteljskog objekta gdje su ga zaustavili policijski službenici koji su ga priveli u službene prostorije policije. On je odbio alkotestiranje, ali je potom smješten u posebnu prostoriju do otriježnjenja.
 
Iste noći, oko 22:25 sati, u Bjelovaru, u Ulici dr. Ante Starčevića, na ulici je došlo do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak te nepristojan način tako što su 27-godišnjak i 21-godišnjak ničim izazvani vikali bez povoda tjelesno napavši  43-godišnjaka udarivši ga više puta rukama i nogama u predjelu glave i tijela. Prilikom ovog događaja, 43-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede, a 27-godišnjak i 21-godišnjak su uhićeni i privedeni u službene prostorije policije gdje im je alkotestiranjem utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola.

Protiv svih počinitelja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijede optužni prijedlozi.

Ovome dodajmo kako je u razdoblju od 7. do 16. rujna, u Čazmi, u Česmankoj ulici, nepoznati počinitelj  nasilno ušao u kuću koja je vlasništvo 70-godišnjaka u kojoj nitko ne stanuje te je više noći boravio bez namjere da išta ukrade čime je počinio kazneno djelo narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika