Nogometaši Čazme su u 4. kolu 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica ugostili Slatinu i na terenu raskvašenom od kiše uspjeli izvući bod i odigrati 1:1. Gol za Čazmance je u 3 minuti sudačke nadoknade zabio Kirin.

– Zabili smo u 93 minuti i moramo biti sretni. Opet smo prvo poluvrijeme igrali jako loše, dobili gol iz prekida, ali u drugom smo se opet popravili, ali teren je bio težak, igralo se na preskakanje, trudili smo se, borili i na kraju nas je nagradilo. Mislili smo pobijediti za pokojnog Kolju, ali i bod je dobar za početak. Bit će još bodova – rekao je nakon utakmice trener Čazme Nevijo Birt.

Teško je bilo Čazmancima jer u nekoliko zadnjih dana preminuo je iznenada prvi golman Danijel Kolovek, a i Čazmu je pogodilo veliko nevrijeme.

– Zadnjih par dana prvo ta tragedija, onda ovo nevrijeme, ali moramo dalje. Bitno da smo probili led i osvojili prvi bod  – kazao je Birt i dodao kako Čazmu u idućem kolu čeka Dinamo iz Predavca.

– Sve ekipe su tu negdje, ako budemo kompletni i igrali dobro imamo se čemu nadati iako smo do sada u gostima igrali slabo. Idemo se boriti, pa što bude. Imamo i zaostalu utakmicu trećeg kola protiv Borca u Imbriovcu koju igramo u srijedu 28. rujna i tu da nešto uhvatimo, pa onda sljedeću doma, bit će dobro – zaključio je Birt.