Ovaj je vikend (subota, 17. i nedjelja, 18. rujna) donio 4. kolo Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nakon nešto kvalitetnijeg izdanja u 3. rundi što znači pokoji bod više u odnosu na prva dva ovosezonska kola, Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaši su tražili još bolje predstave kako bi razveselili sebe te svoje navijače. Tako su nogometaši garešničkog Garića na svom travnjaku dočekali novu momčad ovog nogometnog društva – NK Voćin, dok su grubišnopoljska Bilogora i predavački Dinamo odigrali županijski derbi. Čazmanci su, nakon što su iznenada izgubili vratara te što prošloga tjedna uslijed njegove smrti nisu igrali, sada odmjerili snage sa slatinskim četvrtoligašem.

Dakle, najzvučniji meč ove runde je bio onaj u Grubišnom Polju gdje su domaćini rezultatom 2:0 savladali Predavčane. Garešničani su se konačno domogli prvih bodova. Naime, semafor na tamošnjem igralištu je pokazivao uvjerljivih 4:1 za izabranike trenera Željka Rebrovića kojemu je slavlje u ovih 90 minuta bilo imperativ. Garešničkim stopama su išli i nogometaši Čazme koji su osvojili veliki, vrijedan bod protiv moćnih Slatinčana odigravši 1:1. Na taj su se način psihološki podigli nakon svih nemilih događaja prijašnjih tjedana.

Iz županijskog četvrtoligaškog nogometnog derbija sretniji su izašli nogometaši Bilogore 91; foto: Filip Mlinar

NK GARIĆ GAREŠNICA – NK VOĆIN 4:1

NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE – NK DINAMO PREDAVAC 2:0

NK ČAZMA – NK SLATINA 1:1

Sve ovo znači da su naši županijski četvrtoligaši ostvarili dva trijumfa. Samo jedna utakmica je završena podjelom bodova, dok je pretrpljen jedan gubitak. Stoga, sveukupno je osvojeno 7 bodova, a obzirom na ostale završetke dvoboja najbolji klub ovog podneblja nakon 4. kola je onaj Bilogore 91 iz Grubišnog Polja. On se nalazi na 6. poziciji sa 7 bodova na svom kontu i uz razliku pogodaka od +3 (6:3). Nogometaši iz Predavca su 9. sa 4 boda (gol razlika -4; 4:8), NK Garić Garešnica je odmah iza njih, dakle 10., i to sa 3 osvojena boda. Garešnička razlika zgoditaka je 0, odnosno 7:7, a momčad Čazme je 11. sa skromnom brojkom 1 u rubrici bodovi. Majstori trenera Nevija Birta uz sve to imaju -6 gol razliku (3:9).   

Rezultati odigranih utakmica; foto: Facebook

Shodno svemu izrečenome, već sada jedva čekamo buduća uzbuđenja u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u nadi dodatnog poboljšanja rezultata, odnosno novog podizanja u ukupnom poretku naših predstavnika. Zaključno, pogledajte našu bogatu fotogaleriju iz Grubišnog Polja, ali i trenutno stanje ukupnog poretka ovog nogometnog društva.

Borbu će u budućnosti biti jako zanimljivo pratiti; foto: Facebook