Službenicima PU Bjelovarsko-bilogorske su u protekla 24 sata prijavljena dva kaznena djela prijetnje, no obje te prijetnje su se dogodile na daruvarskom području.

Nadalje, policijski službenici policijske postaje Bjelovar su dovršili kriminalističko istraživanje krađe mobitela koja se dogodila prošlog tjedna u ugostiteljskom objektu u Velikoj Pisanici. Naime, tamo je 50-godišnjak sa stola ukrao mobitel koji je vlasništvo 47-godišnjakinje u vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Isto tako, policijski službenici policijske postaje Garešnica su dovršili kriminalističko istraživanje teške krađe, a ovdje je riječ o krađi veće količine vode te oštećenju hidranta u Palešniku. Time je jednoj garešničkoj tvrtki pričinjena šteta od više tisuća kuna.

Svemu ovome dodajmo kako su jučer navečer (srijeda, 14. rujna), oko 20 sati, na cesti koja služi za približavanje vikendici u Bosiljevu, javni red i mir narušavala dva muškarca starosti 64 te 66 godina. Činili su to tako što su se, uslijed nerazriješenih imovinskih odnosa i kraće prepirke međusobno potukli. Uslijed navedenog su obojica pala na tlo, a pri tome je 64-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede. Protiv obojice će uslijediti optužni prijedlog.