U organizaciji Stolnoteniskog kluba „Zasadbreg“ u Lopatincu – općina Sveti Juraj na Brijegu u Međimurskoj županiji, održan je prvi otvoreni turnir u parastolnomtenisu za igrače u kolicima.

U konkurenciji 12 igrača iz: Zagreba, Pule, Rijeke, Velike Gorice i Međimurja, za bjelovarski parastolnoteniski klub „Sokol“ su nastupili Mladen Rajković i Vladimir Ivezić, u suradnji sa Zlatom Bajs. Naposljetku su postignuti zapaženi rezultati.

Vladimir Ivezić je osvojio sjajno treće mjesto, dok je Mladen Rajković završio na uspješnoj šestoj poziciji.

Dodjela priznanja; foto: STK “Sokol” Bjelovar

Nakon uspješnog nastupa u grupnoj fazi, oba bjelovarska stolnotenisača kvalificirala su se u glavni dio turnira. Međutim, ždrijeb je htio da se Rajković i Ivezić međusobno sastanu već u četvrtfinalu, u kojem je Vladimir Ivezić bio uspješniji i zasluženo se rezultatom 3:0 plasirao u polufinale.

Nadalje, Ivezić je u polufinalu izgubio od Nine Baše, kasnijeg pobjednika turnira, ali je zato u borbi za treće mjesto pobijedio Mariju Martinović iz Velike Gorice. S druge strane, Rajković je u borbi za poredak od petog do osmog mjesta izgubio od Filipa Marića iz Pule, a takav rasplet mu je bio dovoljan da bude šestoplasiran.