12.6 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
spot_img

Dobio kaznu od 21,5 tisuća kuna zbog narušavanja javnog reda i mira, vrijeđanja policijskih službenika te odbijanja alkotestiranja

Nove vijesti

Iako se ovaj slučaj nije dogodio na našem području već na području PU zagrebačke zanimljiv je zbog visine kazne koju je dobio 30-godišnjak koji je pijan upravljao Mandlovom ulicom u Zagrebu.

Kako navodi PU zagrebačka, jučer, 24. kolovoza iza ponoći, 30-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Mandlovom ulicom u smjeru juga. Zaustavili su ga policijski službenici I. postaje prometne policije Zagreb gdje je prilikom kontrole u prometu odbio ponuđeno alkotestiranje. Prilikom postupanja 30-godišnjak je narušavao javni red i mir, vikao i galamio te vrijeđao policijske službenike. Nakon liječničkog pregleda nesavjesni vozač je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrežnjenja nakon čega je priveden na Općinski Prekršajni sud u Zagrebu gdje je proveden prekršajni postupak.

Sud ga je proglasio krivim zbog počinjenih prekršaja, proglašen je krivim te mu je izrečena novčana kazna od 21.500 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilom za „B“ kategoriju u trajanju od 6 mjeseci.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika