5.8 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

Raspisan natječaj za prijam radnica u projektu “Zaželi Štefanje-Ivanska”

Nove vijesti

Jedinstveni upravni odjel Općine Štefanje  raspisao je oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u projektu „Zaželi Štefanje-Ivanska“ na poslovima pružanja potpore i podrške starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju.

Broj traženih radnica je 10, a trajanje radnog odnosa je 6 mjeseci uz probni rad od 2 mjeseca. Rad se obavlja na području općina Štefanje i Ivanska. Početak rada je od 1. rujna, a radni odnos trajat će do 28. veljače 2023..

Zaposliti se mogu nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem (osnovna škola, srednja škola 3 godine, srednja škola 4 godine), a prednost pri zapošljavanju imaju teže zapošljive/ranjive skupine u lokalnoj zajednici.

Prijave s dokazima o ispunjenju traženih uvjeta potrebno je dostaviti putem pošte ili osobno u roku 8 dana od dana objave Oglasa na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Bjelovar odnosno zaključno s 26. kolovoza 2022. godine, bez obzira na način dostave na adresu:

Općina Štefanje, Štefanje 61, 63246 Štefanje, s naznakom „Oglas za prijem u radni odnos – Program Zaželi Štefanje-Ivanska“.

Više informacija možete pronaći OVDJE!

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika