DVD Nova Kapela u dane vikenda organizira drugi Memorijalni turnir Vilko Sever. Vilko Sever, jedan je od osnivača Hrvatskog sportskog saveza i u njegovo sjećanje u nedjelju u 10 sati odaje se počast polaganjem vijenca na njegov spomenik.

Otvorenje memorijala je u subotu, 20. kolovoza utakmicom između Croatije i Brcka u 16 sati, dok u 18 igraju veterani Žabnice i Rakovca. U nedjelju, 21. kolovoza naći će se za svakoga ponešto, počevši od natjecanja u kuhanja vojničkog graha, lovačkog gulaša, malonogometnog turnira (5+1) na koji se još uvijek možete prijaviti na broj 0997686335 (Danijel)

Za ljubitelje piva organizatori su pripremili natjecanje u držanju piva u krigli, a posebna atrakcija bit će moto alka s početkom u 13 sati u kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani ljubitelji dva kotača! Za najmlađe je pripremljeno smo natjecanje u tačke-alki, te besplatan cjelodnevni napuhanac za igru, dok će stariji moći razgledati izložbu oldtimera.

-Svakako dođite do nas te besplatno uživajte u kulinarskim delikatesama naših natjecatelja i poslasticama naših dama- poručuju organizatori.