Istaknuta su dva prometna prekršaja.  

Jedan se dogodio jučer oko 19:30 sati u bjelovarskoj Baranjskoj ulici. Naime, prilikom kontrole prometa je zatečen 37-godišnji muškarac kako upravlja osobnim automobilom marke Golf bjelovarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,69 promila.

Uhićen je i smješten u posebnu policijsku prostoriju do otrežnjenja. Isto tako, tijekom današnjeg dana će biti priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u žurnom prekršajnom postupku.  

Do drugog je došlo noćas oko 2:35 sati u Bjelovaru, u njegovoj Zagrebačkoj ulici. 26-godišnjak je, također u kontroli prometa zatečen kako upravlja automobilom marke Renault zagrebačkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na isto jer još uvijek nije položio vozački ispit niti jedne kategorije.

Još jedna otegotna okolnost za njega jest ta što je to činio pod utjecajem alkohola. U krvi je imao koncentraciju od 1,15 promila pa je također uhićen, smješten u službene prostorije PU Bjelovarsko-bilogorske sve do otrežnjenja, odnosno privođenja na prekršajni odjel.