Iz PU Bjelovarsko-bilogorske su nam dojavili kako su od kriminalističkih radnji u protekla 24 sata zabilježene dvije krađe.  

U Bjelovaru, u njegovoj Ivanovčanskoj ulici je ukraden jedan EKO WC vrijedan 15 tisuća kuna, dok je u Bedeniku u dvorištu, s prednjeg dijela traktora netko ukrao utege čime je 58-godišnjem vlasniku učinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.  

Ovome dodajmo kako nije zabilježena niti jedna prometna nesreća, ali su policijski službenici, prilikom kontrole prometa sankcionirali dvojicu vozača koji su svojim vozilima upravljali pod znatnim utjecajem alkohola.  

Naime, jučer (srijeda, 27. srpnja) je u daruvarskoj ulici Krste Frankopana, oko 15:30 sati zatečen 40-godišnjak koji je traktorom upravljao bez pripadajuće vozačke dozvole i još k tome u vidno alkoholiziranom stanju. Alkotestiranjem mu je utvrđeno čak 3,50 promila u krvi, a u Bjelovaru je, oko 21 sat, u ulici A.K. Miošića zaustavljen 46-godišnji vozač osobnog automobila marke Golf bjelovarskih registarskih oznaka.  

On je njime upravljao u krvi imajući 2,47 promila. Obojica su uhićeni, privedeni u službene policijske prostorije gdje su smješteni u posebnu prostoriju sve do otrežnjenja. Protiv njih slijede optužni prijedlozi.