Martin Buzuk je novi nogometaš NK Kutjevo. Riječ je o momčadi koja se natječe u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok, a ovaj je mladić u ravnu Slavoniju stigao iz svog dosadašnjeg kluba – Mladosti iz Ždralova gdje je participirao od svoje 10. godine života. Treba naglasiti kako je svojom upornošću u Redsima dogurao do statusa prvotimca što je dokaz kako se radi o izrazito talentiranom igraču, a treba napomenuti i to da je Buzuk, koji je rođen 20. veljače 2001. godine svoju kvalitetu prezentirao i u nedavno okončanom televizijskom showu „Utakmica života“.

Tamo ga je trenirao stručni trenerski tim predvođen brončanim članom legendarnih Vatrenih iz Francuske sa SP-a 1998. godine Robert Jarni te je Buzuk u velikoj, izrazito jakoj konkurenciji došao do samog finala odigravši skoro svih 90 minuta protiv Hrvatske U20 reprezentacije čiji je izbornik još jedan Bjelovarčanin – Ognjen Vukojević.

Inače, svoje prve nogometne korake Buzuk je napravio u svom rodnom Bjelovaru i igra na pozicijama lijevog te desnog bočnog, a kako prenose iz kutjevačkog trećeligaša, upravo takav tip nogometaša im nedostaje. Dakle, sigurni smo da je ovime Buzuk napravio pravi potez, da će zelenima iz Slavonije biti veliko pojačanje te da će u budućnosti samo napredovati.