20.6 C
Bjelovar
Četvrtak, 21 rujna, 2023
spot_img

Dani otvorenih vrata PU Bjelovarsko-bilogorske

Nove vijesti

Sutra (subota, 9. srpnja) će se od 10 do 12 sati, na Trgu Eugena Kvaternika u gradskom parku održati Dani otvorenih vrata PU Bjelovarsko-bilogorske pa stoga njezini službenici koriste ovu prigodu kako bi još jednom pozvali sve zainteresirane građane, posebice srednjoškolce, maturante i mlađe od 28 godina da dođu te provjere o čemu je riječ.  

Program će biti atraktivan, a sve s ciljem promocije policijskog zanimanja budući da su u tijeku dva natječaja. Jedan vezan za upis 480 odraslih polaznika u program srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac te drugi koji se tiče upisa 125 učenika u III. razred policijske škole „Josip Jović“.

Policijski službenici će kroz razne pokazne vježbe i punktove mladima pobliže predstaviti policijsko zanimanje, dok će svi posjetitelji moći razgledati: svu opremu, tehnička sredstva, naoružanje koje se koristi u svakodnevnom radu te policijska vozila. Isto tako, tu će biti i poligon na kojem će se ispitivati motoričke i fizičke sposobnosti, a njega moraju uspješno savladati svi oni koji žele upisati neki od navedenih programa.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika