9.9 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Dvije krađe i dva prekršaja na području PU Bjelovarsko-bilogorske

Nove vijesti

Kako nam javljaju iz PU Bjelovarsko-bilogorske, zabilježene su dvije krađe.

Zasad nepoznata osoba je u utorak (5. srpnja) na bjelovarskoj južnoj obilaznici u prijepodnevnim satima iz jedne od tamošnjih trgovina ukrala majicu. Nastala je šteta od nekoliko stotina kuna.

Netko je jučer (srijeda, 6. srpnja) u poslijepodnevnim satima u Garešnici, u ulici 73. Samostalne Bojne ispred ulaza u stambenu zgradu ukrao hladnjak koji je u vlasništvu 32-godišnjaka. On nastalu štetu procjenjuje na 1000 kuna.

Ovome dodajmo kako su izdvojena i dva prekršaja.

Jučer je u mjestu Trojeglava, u Masarykovoj ulici, oko 20 sati policijski službenik postupao po dojavi da jedna osoba radi probleme. Prilikom postupanja, 35-godišnjak ga je u vidno alkoholiziranom stanju vrijeđao te omalovažavao zbog čega je uhićen i priveden u prostorije policije. Protiv njega će uslijediti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

U mjestu Dereza policija je jučer, prilikom prometne kontrole zatekla 18-godišnjeg mladića kako upravlja teretnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka te kako u tovarnom prostoru prevozi oko šest prostranih metara graba i lipe bez popratne dokumentacije. Vezano za ovaj događaj slijedi izvješće nadležnoj šumarskoj inspekciji.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika