20.6 C
Bjelovar
Četvrtak, 21 rujna, 2023
spot_img

Kriminalitet na području PU Bjelovarsko-bilogorske u protekla 24 sata

Nove vijesti

Službenici PU Bjelovarsko-bilogorske su u protekla 24 sata od kriminaliteta izdvojili prijevaru u pokušaju i oštećenje tuđe stvari. U daruvarskoj ulici Petra Svačića, u jednoj tamošnjoj obiteljskoj kući je zatečena 40-godišnjakinja koja se lažno predstavljala kao liječnica te prodavala masažere po cijeni od nekoliko desetaka tisuća kuna 83-godišnjaku i 84-godišnjakinji. Privedena je u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje, a u vezi ovog događaja slijedi izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Iz PU Bjelovarsko-bilogorske ovom prilikom građane pozivaju na oprez uz opasku kako prevaranti nude razne usluge, prodaju predmete ili mole za pomoć lažno se predstavljajući. Žele zadobiti povjerenje te na taj način ući u vaš dom. Građani se savjetuju da nepoznate osobe ne puštaju u svoj dom prije negoli provjere o kome je riječ.

Nadalje, također u Daruvaru je jučer u večernjim satima, u ulici Podborje uslijed verbalne prepirke, 48-godišnjak 21-godišnjaku s glave uzeo sunčane naočale bacivši ih na cestu. Pritom su se one oštetile, a 21-godišnji mladić nastalu štetu procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Isto tako, on je upoznat o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „oštećenje tuđe stvari“.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika