Kuglački klub Bjelovar danas, 15. lipnja po prvi put organizira Memorijalni turnir Luka Mijić. Snage će odmjeriti 30 kuglača iz više zemalja, među kojima je i šest žena.

– Ovo je jedna lijepa sportska priča i zahvala mladom i perspektivni članu Kuglačkog kluba Bjelovar koji je postizao sjajne rezultate i promovirao grad Bjelovar diljem cijele Hrvatske. Luka Mijić je tragično preminuo i njemu u spomen Kuglački klub Bjelovar, čiji je bio član organizira ovaj turnir. Turnir traje već nekoliko tjedana, a danas je finale gdje sudjeluje preko 24 ekipe, od čega šest ženskih. Ovo je krasna priča kojom će se Kuglački klub Bjelovar zahvaliti i trajno upisati u svoju povijest dečka koji je klubu jako puno dao kao i Bjelovaru. Smatram da ovaj turnir treba postati tradicija kojom ćemo odati mu počast i poštovanje i da trajno ostane upisan u povijest Kuglačkog kluba Bjelovar– kazao je gradonačelnik Hrebak.

Predsjednik Kuglačkog kluba Stjepan Manjkas istaknuo je da je Luka Mijić bio mlad i perspektivan hrvatski reprezentativac koji će uvijek ostati u srcima članovima Kuglačkog kluba Bjelovar.