9.8 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Održan dan otvorenih vrata u Srednjoj školi Čazma

Nove vijesti

U Srednjoj školi Čazma održan je Dan otvorenih vrata. Škola je otvorila vrata osmašima i ostalim zainteresiranim posjetiteljima i pokazala im najbolje što ima. Uz izložbene štandove, posjetiteljima su ponudili i mnoštvo radionica te im tako predstavili sve programe koje učenici mogu upisati završetkom osnovne škole.

– Otvorili smo vrata i upoznali sadašnje osmaše, a nadamo se ove jeseni naše učenike prvih razreda sa šest programa koje mi nudimo. Imali smo prezentacije na osam postaja kako bismo pokazali barem dio onoga što se u školi svakodnevno odvija. Učenici su mogli vidjeti kako izgleda nastava iz gotovo svih nastavnih predmeta, od umjetničkih područja preko društveno humanističkih do biologije, kemije, matematike, informatike i fizike. Imali su priliku posjetiti školsku radionicu i vidjeti što se sve radi u nastavi strojarskih zanimanja. Posjetili su i kabinete za zanimanje vozač i tehničar cestovnog prometa. Na kraju su svi imali prilike sjesti u naš školski kamion i osjetiti sve te silne konjske snage ispod sebe – rekla je Irena Ivanović ravnateljica Srednje škole Čazma.

Programi koje upisuje Srednja škola Čazma za školsku godinu 2022. /2023. godine su četiri trogodišnja, automehatroničar, strojobravar, vodoinstalater i vozač motornih vozila i dva četverogodišnja opća gimnazija i tehničar cestovnog prometa.

– Nadamo se popunjenim radnim odjelima. Imamo veliki interes učenika za Opću gimnaziju i za program strojarskih zanimanja. Veliki je interes učenika i za vozače motornih vozila i vjerujemo da će upis biti bez problema realiziran – kazala je Ivanović.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika