-3.2 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Posljednje kolo ove sezone nije bilo previše uspješno za naše županijske četvrtoligaše

Nove vijesti

Naši predstavnici u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica su odigrali svoje utakmice posljednjeg ovosezonskog, 26. ligaškog kola te ostvarili izrazito slab učinak. To znači da su krajnji rezultati sljedeći:

NK PITOMAČA – NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE 1:0

NK GARIĆ GAREŠNICA – NK ČAZMA 4:3

NK GRANIČAR LEGRAD – NK DINAMO PREDAVAC 1:0

Stoga su sveukupno osvojena skromna tri boda (samo jedan trijumf, niti jedan neriješen ishod te čak tri poraza). Takvi raspleti nas dovode do toga da je najbolje plasirani Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaš po završetku ove sezone onaj Bilogore 91 iz Grubišnog Polja s 45 bodova na svom kontu. Momčad Damira Pempera naposljetku priče je zauzela četvrtu poziciju.

Tijekom cijele sezone se na četvrtoligaškim terenima vodila velika borba

Igrači predavačkog Dinama se mogu pohvaliti s brojkom 44 u rubrici bodovi (petoplasirani), slijede momci NK Garić Garešnica koji imaju 38 bodova čime su šesti u ovom nogometnom društvu. Najslabiji naš kolektiv je onaj čazmanski. On se može podičiti sa svega 26 bodova pa je 11. u ukupnom poretku.

Još jedan primjer ranije navedenog

Dakle, na ovaj smo način spustili zastor na ovosezonska događanja u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Bjelovar–Koprivnica–Virovitica i ono što sada slijedi je zasluženi odmor za sve aktere.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika