Nakon Zagrebačke premijere, KMC, Alka film i HAVC organiziraju Bjelovarsku premijeru „Divljaka“. Producent filma Jozo Patljak najavljuje za Bjelovar  svoj dolazak i dolazak  ekipe iz filma predvođene glavnim glumcem Alenom Liverićem, Slavenom Knezovićem, Mijom Jurišićem,  koscenaristom Ivom Balenovićem, poznatom po romanima prema kojima su snimljene „Metastaze“ i  „Ljudožder vegetarijanac“. Dolazak najavljuje i bjelovarčanin Ivan Ožegović.

Akcijska je to komedija, redatelja Daria Lonjaka,  koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Radnja se odvija uoči finala Svjetskog nogometnog prvenstva u ljeto 2018. godine i dobiva svoj vrlo neočekivan preokret. Projekt je to duge povijesti: autorski tim na filmu je radio pune četiri godine, a napisali su čak 150 verzija scenarija. Snimati su započeli bez novca, no putem su ga ipak dobili pa su se odlučili snimati neke dijelove ponovo…

SINOPSIS:

Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće “ludilo”, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake: Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) odluče se na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp. U akcijskoj komediji ‘Divljaci’ isprepliću se lokalni i globalni motivi, a uvijek aktualnoj temi terorizma pristupa na jedinstveni način, s puno humora i akcije, što ‘Divljake’ čini autentičnom hrvatskom akcijskom komedijom.