9.8 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Dječji vrtić “Crvenkapica” Farkaševac proslavio prvi rođendan

Nove vijesti

Prošla je godina dana otkako je Dječji vrtić „Crvenkapica“ u Farkaševcu počeo s radom. Na početku s 4 odgojitelja i dvije skupine djece, a sada s odgojiteljem više i punim kapacitetom koliko to dozvoljava pedagoški standard.

Ovoga petka odgojiteljice su pripremile s polaznicima vrtića prigodan program povodom prvog rođendana, a prisutnima su se obratili ravnateljica vrtića Slađana Kuzma i načelnik Općine Farkaševac Matija Copak.

Ravnateljica Slađana Kuzma zahvalila je svim zaposlenicima vrtića kao i osnivaču, Općini Farkaševac koji prepoznaje sve potrebe dječjeg vrtića, osobito zaposlenika u motivaciji za stjecanje novih znanja i iskustava.

Slađana Kuzma ravnateljica Dječjeg vrtića “Crvenkapica” Farkaševac

– Kada se ulaže u znanje, a djelatnike potiče na profesionalni razvoj, utječe se na sve oko sebe. Zadovoljan odgojitelj odgaja zadovoljno dijete, a kada je zadovoljno dijete, zadovoljan je i roditelj. Ako je zadovoljan roditelj, zadovoljna je i stručna služba, a onda i lokalna zajednica – kazala je ravnateljica Kuzma.

Načelnik Općine Farkaševac Matija Copak zahvalio se svim djelatnicima vrtića na uspješnom radu u prvoj godini vrtića, roditeljima, ali i Razvojnoj agenciji Zagrebačke županije, kao i svom prethodniku Draženu Draganiću.

Načelnik Općine Farkaševac Matija Copak

– Na nama je da razvijamo sve projekte koji se tiču naše općine. Dječji vrtić će do kraja godine dobiti novo dječje igralište. Drago mi je da povećavamo broj skupina u našem vrtiću sa dvije na tri, a pokazala se potreba da nam treba puno više kapaciteta. Pokazala se potreba da zbrinemo djecu i s područja susjedne Općine Dubrava na što smo pristali. Nadam se i dalje uspješnoj suradnji i da će biti što više djece u našem kraju – zaključio je Copak.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika