14.3 C
Bjelovar
Nedjelja, 1 listopada, 2023
spot_img

Župan Marušić sudjelovao na obilježavanju Dana općine Sirač

Nove vijesti

Župan Marko Marušić sa svojim zamjenicima Tanjom Novotni Golubić i Sašom Lukićem sudjelovao je na prigodnom obilježavanju Dana općine Sirač. U svom obraćanju na svečanoj sjednici Općinskog vijeća, župan je čestitao načelniku Igoru Supanu i njegovom timu na svim postignućima koje su ostvarili u godinu dana.

-Lijepo je vidjeti ovaj spoj mladosti i iskustva, vidjeti kako uspješno surađujete i ja vam na tome čestitam. Želim vam još puno, puno dobrih ideja i realiziranih projekata, a mi kao Bjelovarsko-bilogorska županija ćemo vam u tome biti podrška – kazao je župan dodajući da je uz stvaranje boljih životnih uvjeta za sve građane jedan od glavnih zadataka Općine i Županije zadržati mlade da ne odlaze s ovog područja.   

O uspješno realiziranim projektima uzvanicima su govorili aktualni načelnik Igor Supan i dugogodišnji općinski načelnik, a danas predsjednik Općinskog vijeća Branimir Miler. Uz njih nazočnima su se obratili daruvarski gradonačelnik Damir Lneniček u ime gradova i načelnik Hercegovca Boro Bašljan u ime općina s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Na svečanoj sjednici uručene su i nagrade zaslužnim pojedincima i kolektivima.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika