-3.2 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023
spot_img

Dječji bicikl – jedna od naših prvih i vjerojatno najljepših dječjih uspomena

Nove vijesti

Prisjetimo li se svojeg djetinjstva, najčešće nam na pamet padne prelijepe uspomene s dragim ljudima, ali i naša prva osobna postignuća. Jedno od takvih zasigurno je trenutak kada smo prvi puta zasjeli na svoj bicikl i uspjeli ga samostalno voziti. Ova uspomena nam uvijek bude posebno draga jer je spoj našeg osobnog postignuća i prelijepe uspomene na osobu koja nam je pomogla da ostvarimo jedan od svojih prvih ciljeva.

            Međutim, kasnije je bicikl bilo više od predmeta. On je bio izvor naše zabave i razonode, nismo ga gledali kao oblik zdravog života. Naime, on je bila spoj između nas i naših prijatelja s kojima s tako obilazili i upoznavali svoj kvart i grad.

            Mnogi od nas takve uspomene i iskustva žele i za svoju djecu, pogotovo kada se sjetimo sebe i koliko smo bili sretni kada smo dobili svoj prvi. Također, danas su djeca izložena raznoraznim drugačijim utjecajima nego mi kao što su to mobitel, tablet, kompjuter, Internet platforme i ostalo, zbog čega izostaje njihova igra na svježem zraku.

            Slijedom toga, osim što bi im kupnja njihovog prvog ili novog dječjeg bicikla bila prelijepa uspomena, njihova aktivnost vani umjesto za ekranom bi se povećala. Čak i ako dijete nema sklonost niti prema jednom sportu, vožnja bicikle spaja ugodno s korisnim i dijete zadržava zdravu razinu aktivnosti. S druge strane, vožnja bicikle je i obiteljska aktivnost pa tako onda možete provoditi svoje slobodno vrijeme vožnjom po gradu, parkovima i sl. Možda otići na neki izlet izvan grada i tako u kraćem periodu više toga vidjeti i obići.

Štoviše, odlazite li negdje na dulje putovanje, na primjer ljetovanje, bicikl će djeci uljepšati taj dulji boravak jer će imati neku svoju samostalnu zabavu, a možda se i upoznaju s drugom djecom tamo i zajedno provode vrijeme. Isto tako, kao što je spomenuto u prijašnjem dijelu članka, vožnja bicikla je obiteljska aktivnost pa zajedno možete obilaziti mjesto u kojem boravite i tako kreirati zajedničke interaktivne i dinamične uspomene.

Ipak, treba dobro znati odabrati dječji bicikl, jer iako mislim da je važno dobro odabrati bicikl za odrasle, kada je riječ o djeci želimo za njih sve što sigurnije i kvalitetnije. Sportska trgovina Keindl Sport mislila je i na to pa je u sklopu svoje online trgovine osmislila vodič za kupnju bicikla koji ima i članak specificiran za kupnju dječjeg bicikla. Ukoliko pak informacije unutar tog vodiča i željenog bicikla nisu dovoljne, uvijek ih možete kontaktirati pute online formulara i tako vrlo brzo dobiti odgovor za željeno pitanje ili otići u fizičku trgovinu i posavjetovati se.

Nadalje, još jedna od prednosti Keindl Sporta je što on ostaje uz vas i nakon što je vaš bicikl kupljen. Osim što na njihovoj stranici možete pronaći svu potrebnu dodatnu opremu, postoji i opcija servisa vaše bicikle. Promotrite li stranicu, vidjet ćete kategoriju Servis na kojoj se nalaze svi kontakti putem koji se možete naručiti na servis vašeg bicikla na željenoj lokaciji.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika