12.2 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Članovi Moto kluba Bjelovar i ovoga su se puta iz Like kući vratili sa pregršt medalja

Nove vijesti

Prošlog je vikenda (subota, 21. i nedjelja, 22. svibnja) održana druga utrka extreme endura. Poprište natjecanja je bio grad Otočac, a svoje je predstavnike imao i Moto klub Bjelovar. Oni su nastupili u nekoliko kategorija te iznova ostvarili zapažene rezultate.

U klasi naziva „Silver“ svoje je vozačke sposobnosti prezentirao Velimir Šukunda. On je naposljetku osvojio sedmo mjesto. Mario Matijašić se u klasi „Bronze“ morao zadovoljiti osmom pozicijom, dok je Filip Žigulić bio odmah iza njega – dakle deveti. Vozači su u veteranskoj konkurenciji bili još uspješniji, odnosno, bili su u samom vrhu. Naime, Danijel Kolesarić se okitio zlatnom medaljom, njegov imenjak Ilić je bio srebrni, Dario Horaček zamalo je ostao bez pobjedničkog postolja došavši do četvrtog mjesta, dok je Krunoslav Prišćan bio petoplasiran. Također, ne smijemo izostaviti niti Alena Sokača koji je ciljem prošao kao deveti.

Kada je riječ o klubovima, vozači klase „Senior“ zauzeli su petu poziciju, dok su ostvarenja veterana bila dovoljna za zlato. Veteranski tim Moto Beam Teama, za kojeg su vozili Kolesarić i Ilić došli su do zlatnog odličja, a Electro Team Bjelovar, čiji su članovi Sokač i Horaček kući su ponijeli broncu. Za kraj ove zanimljive priče treba naglasiti kako je na nadmetanju bio prisutan Damir Cvjetičanin iz MK Bjelovar, i to u svojstvu delegata HMS-a, odnosno člana žirija.  

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika