ŠRD Štuka Čazma je ovog vikenda, 21. i 22. svibnja održalo 2. natjecanje na otvorenoj vodi koje je održano na Okrugljašu.

Okrugljaš je unazad godinu dana vrijedna mlada ekipa ovog ribolovnog društva revitalizirala i napravila jedno od najljepših mjesta za ribolov u čazmanskom kraju, a mogu se pohvaliti s još niz uređenih lokacija za ribolov. Ujedno je svaka od njih poribljena i na većini se lovi po principu „ulovi i pusti“, pa zaljubljenici u ribolov mogu uživati u lovu na prave kapitalce.

Prepoznala je to i čazmanska Turistička zajednica, pa se u suradnji Društva i Zajednice planira daljna promocija ribolovnog turizma u čazmanskom kraju. Zanimljivo je da su neki od natjecatelja izrazili želju da nekoliko dana s obitelji provedu na kampiranju na Okrugljašu, što samo govori u prilog činjenici da interesa za ribolovni turizam na čazmanskom području ima.

No, vratimo se natjecanju na kojem je sudjelovalo 7 ekipa koje su dva dana uživale u ribolovu i prekrasnom ambijentu Okrugljaša, tako da im nije  smetalo ni kišno nevrijeme u noći sa subote na nedjelju.

Najuspješnija na natjecanju bila je ekipa CT Cmrkići koji su ulovili ukupno 124,9 kg.

CT Cmrkići pobjednici 2. natjecanja na otvorenoj vodi ŠRD-a Štuka Čazma

Drugo mjesto zauzela je ekipa CT Alkići sa 111,5 kg.

CT Alkići, 2. mjesto na 2. natjecanju na otvorenoj vodi ŠRD-a Štuka Čazma

Treće mjesto zauzela je ekipa CT Pop up sa 110,1 kg i najvećim ulovljenim šaranom od 18,2 kg.

Ct Pop Up

Ostala mjesta zauzele su ekipe CT SK, CT Prvašići, CT Kumašine i CT Brko Carp Team.

ŠRD Štuka Čazma se još jednom pokazalo kao odličan organizator što je odlična pozivnica za sve koji će u budućnosti dolaziti na natjecanja i ribolov na njihovim vodama.