Unatoč činjenici što su ove sezone osvojili treće mjesto u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever,  nogometaši Bjelovara će iduće biti sudionici višeg ranga. Bit će sudionici jedinstvene Druge hrvatske nogometne lige koja će se voditi kao treći razred hrvatskog nogometa, a zbog toga što je momčad Poleta iz Svetog Martina na Muri (trenutno vodeća u ovom trećeligaškom društvu), kako se neslužbeno doznaje odustala od napredovanja.

Od jeseni će bjelovarski nogometaši igrati puno ozbiljnije dvoboje

Vijest još nije potvrđena u potpunosti, ali će biti uskoro. Naime, klupska uprava međimurskih nogometaša je nacionalnom savezu uputila službeni dopis u kojem se između ostalog navodi:

–Temeljem odluke o kriterijima i uvjetima za nastup u trećem stupnju natjecanja koje ste nam dostavili, nogometni klub Polet iz Svetog Martina na Muri donosi odluku da u propisanom roku ne može ispuniti zadani uvjet i da odustaje od natjecanja u novom trećem stupnju natjecanja, odnosno novoj Drugoj ligi – poručili su Poletovci.

Trener Luka Bilobrk će morati dobro pripremiti svoju momčad za buduće napore

Naravno da je ovakav razvoj događaja razveselio sve bjelovarske ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu te će od jeseni stvari na bjelovarskom Logoru biti još zanimljivije.