9.8 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Na izboru za “Kraljicu Zagreba” i dvije Čazmanke

Nove vijesti

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u srijedu, 25. svibnja održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor ‘Kraljica Zagreba’, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Među natjecateljicama nalaze se i dvije djevojke s područja Grada Čazme, Maja Haramustek i Ela Štampar.

Maja Haramustek ima 20 godina i dolazi iz Komuševca, dok joj je trenutna privremena adresa u Zagrebu zbog školovanja.

– Trenutno stanujem u Vrapču, maturantica sam srednje škole za medicinske sestre Vinogradska i ne biste vjerovali ali na dan izbora Kraljice Zagreba, 25. svibnja mi je također zadnji dan škole – kazala nam je Maja i priznaje da se oduvijek vidi u toj profesiji.

– Težim nekom “boljem putu” u životu gdje ću dati sve od sebe, pomagati ljudima jer to je ono što znam, ono što ja jesam. Moram naglasiti da isto tako imam veliku ljubav i strast prema životinjama iako nisam išla u tom smjeru u svojoj profesiji, niti se mogu pohvaliti da sam u nekoj udruzi, ali ono čime se zaista mogu pohvaliti, udomila sam u svoj dom i pronašla dom barem 10 mačaka i 15 psića, a da ne govorim o tome kako sam spašavala i divlje životinje – uz osmijeh kaže Maja i dodaje kako to spominje jer smatra da je to dio njenog karaktera.

– To su moje vrijednosti. Obitelj mi je oduvijek na prvom mjestu, imam 4 mlađa braceka, mlađu sestru i stariju seku. Moja mama je moj idol, moja podrška i oslonac, a moj tata (očuh) je ono što me u životu održalo jakim i on je taj koji me naučio što znači voljeti nekoga bezuvjetno i na tome sam u neizmjerno zahvalna – rekla je.

Maja Haramustek

O natjecanju i ostalim kandidatkinjama koje ne gleda kao konkurenciju je kazala.

– Natječem se ove godine i mogu vam reći da su curke ne samo predivne izvana već i iznutra, toliko lijepe osobine i divan karakter možete pronaći u svakoj od njih. Svaka je za mene kraljica ako mene pitate – zaključila je Maja.

Ela Štampar je Čazmanka i također je maturantica medicinske škole.

Ela Štampar

Pobjednica izbora ‘Kraljica Zagreba’ imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2022. koji će se održati 29. studenoga u hotelu Lone u Rovinju.

Pobjednica će imati priliku predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice svijeta.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika