14.3 C
Bjelovar
Nedjelja, 1 listopada, 2023
spot_img

Bjelovarske mažoretkinje kvalificirale se na Europsko prvenstvo!

Nove vijesti

Proteklog vikenda u Klinča Selu u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza i domicilnog mažoret kluba, Bjelovarske mažoretkinje u kategoriji kadeti ( od 9.do 13.g.) u konkurenciji od 15 timova, na državnom prvenstvu osvojile su 3.mjesto i brončane medalje i izborile mjesto i put za Europsko prvenstvo koje će se održati ove godine u Zadru.

Sjajan je ovo i povijesni uspjeh za bjelovarski mažoret ples, na kojemu im je među prvima čestitao i gradonačelnik Dario Hrebak.

Sjajan uspjeh s trenericom Adrijanom Župljanin ostvarile su: predvodnica Mirta Halužan , Lucija Špeh, Mia Gaist, Klara Lovrić, Lara Pleskalt, Sara Pleskalt, Eva Fran, Lara Kuzminović, Petra Bilobrk, Mia Kovačević, Tija Mrzlečki, Magdalena Krklec, Petra Smok, Tea Černelić, Lea Hegedić i Leoni Lukinović.

Bjelovarske mažoretkinje u kategoriji seniorki osvojile su 10. mjesto u sastavu: predvodnica Iva Hajtić, Paula Gerić, Lucija Perković, Ana Perković, Katja Hajtić, Dora Koljić, Larisa Gašparić, Petra Herčeki, Ema Herčeki, Klara Aušperger, Lea Romek.

U kategoriji, duo Mija Kovačević – Lara Kuzminović osvojio je 4.mjesto.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika