0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

INA i Socijalna zadruga „Pružimo ruke“ pomažu u pripremi djece za školu u Zrinskom Topolovcu

Nove vijesti

Već sedmu godinu u organizaciji Socijalne zadruge „Pružimo ruke“ iz Bjelovara, i uz pomoć donacije Ine, doprinosi se razvoju predškolske djece u Zrinskom Topolovcu. Uključeni u projekt posjetili su mališane u njihovim prostorima.

Smijeh malih predškolaca iz Zrinskog Topolovca ponovno će odjekivati prostorom koji je osiguran u okviru projekta „Djeca su naša budućnost“. U organizaciji Socijalne zadruge „Pružimo ruke“ i podršku Ine ovaj program omogućit će djeci bolju pripremu za upis u školu jer Općina Zrinski Topolovac za sada još uvijek nema vrtić, a broj djece je u porastu. U radu s djecom uključen je tim stručnjaka koji ih suvremenim metodama priprema za školu te podiže kvalitetu života i socijalni razvoj. S djecom rade defektologinja Maja Lazić i psihologinja Dijana Matoš, obje s dugogodišnjim iskustvom te certifikatima UNICEF-a.

„Pohvale i povratne informacije koje nam dolaze iz lokalne zajednice potiče nas da i dalje nastavljamo s radom dječje igraonice u Zrinskom Topolovcu, a iznimno nam je drago da je INA prepoznala važnost ovakvih programa za djecu u ruralnim sredinama. Veselimo se još jednoj godini suradnje!“ istaknula je upraviteljica Socijalne zadruge „Pružimo ruke“ Mihaela Boltižar.

Željana Kljaić, direktorica Regije sjeverna Hrvatska izrazila je zadovoljstvo što je INA u prilici ponovno podržati ovaj projekt te istaknula: „Kao vodećoj domaćoj kompaniji, stalo nam je da poboljšamo kvalitetu života u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo. S posebnom dimenzijom gledamo upravo na projekte koji su usmjereni prema djeci i mladima. Nastavit ćemo to činiti i u buduće, kako ovdje u Zrinskom Topolovcu tako i u ostalim krajevima Hrvatske.“

Kao i prijašnjih godina , Općina Zrinski Topolovac osigurava prostor za održavanje igraonice, dok se INA pobrinula za financiranje izvoditelja i opreme potrebne za provedbu predškolskog programa.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika