0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Događanja iz PU Bjelovarsko-bilogorske u protekla 24 sata, ali i najava predstojeće akcije

Nove vijesti

Danas će, PU Bjelovarsko-bilogorska, od 20 do 22 sata provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa, a on će se prvenstveno odnositi na kontrolu prekršaja upravljanja biciklom. Najveća pažnja će se pridavati alkoholiziranosti biciklista, vožnji noću, odnosno, sankcionirat će se nenošenje odgovarajuće odjeće (reflektirajućeg prsluka). Cilj ove akcije je povećati sigurnost u cestovnom prometu i suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici nesreća biciklista obzirom da je riječ o najranjivijoj kategoriji sudionika u prometu. Dakle, ovom se prilikom mole svi sudionici u prometu, posebice biciklisti da poštuju prometna pravila, a zbog svoje te sigurnosti svih ostalih prometnih sudionika.

Također, spomenimo i to kako je pretprošle noći u Garešničkom Brestovcu, u Brestovačkoj ulici nepoznati počinitelj ukrao zaključani osobni automobil Golf Volkswagen bjelovarskih registarskih oznaka. Automobil je u vlasništvu 63-godišnjaka čime mu je učinjena šteta od 10 000 kuna, dok smo za kraj ostavili jednu dobru vijest.

Ista se odnosi na dragovoljnu predaju streljiva. Naime, jedna osoba iz Bjelovara je u PU Bjelovarsko-bilogorsku sinoć predala 100 komada streljiva kalibra 7,62 milimetra. U svom ga je posjedu imala nezakonito, ali obzirom da je riječ o dragovoljnoj predaji neće biti nikakvih sankcija. Stoga, ovo je poziv i ostalim osobama koje posjeduju ovakve ili slične stvari da se jave u bjelovarsku policiju.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika