football in the corner

Naši predstavnici u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica su odigrali svoje utakmice 22. ligaškog kola te ostvarili posve zadovoljavajući učinak. To znači da su krajnji rezultati sljedeći:

NK GARIĆ GAREŠNICA – NK BORAC IMBRIOVEC 2:1

NK SUHOPOLJE – NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE 1:3

NK DINAMO PREDAVAC – NK ČAZMA 3:3

Stoga je osvojeno respektabilnih osam bodova (dva trijumfa, jedan neriješen ishod, dok poraza nema).  Takvi raspleti nas dovode do toga da je najbolje plasirani Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaš i dalje onaj predavačkog Dinama s 38 bodova na svom kontu. Momčad Nikole Papca trenutno zauzima četvrtu poziciju. Igrači Bilogore 91 iz Grubišnog Polja se mogu pohvaliti s brojkom 36 u rubrici bodovi (petoplasirani), slijede momci NK Garić Garešnica koji imaju 34 boda čime su šesti u ovom nogometnom društvu. Najslabiji naš kolektiv je onaj čazmanski. On se u dosadašnjem dijelu sezone može podičiti sa 23 boda pa je 10. u ukupnom poretku. Kao zaključak ove kratke ovotjedne priče, priče u kojoj smo naveli sve najvažnije stvari sa četvrtoligaških travnjaka donosimo vam razmišljanja garešničkog stratega Vladimira Vaclaveka nakon pobjede njegovih majstora na domaćem terenu protiv nogometaša imbriovečkog Borca.  

NK Garić Garešnica

–U ranoj fazi dvoboja smo preko Tina Starčevića poentirali za vodstvo nakon čega je naš ovotjedni gost imao jedanaesterac. Glavni sudac ga je dosudio procijenivši da je naš nogometaš igrao rukom. No, vratar Žlender je obranio udarac protivnika te smo mi potom kreirali još nekoliko jako izglednih situacija iz kojih smo mogli povećati prednost. Nažalost, nismo uspjeli i to nam se osvetilo desetak minuta prije kraja kada je NK Borac stigao do poravnanja. Ipak, nismo se predavali te smo u samoj završnici zabili za konačnih 2:1. Zbilo se to iz novog udarca s jedanaest metara kojega je izborio i sam realizirao Ante Starčević. Tako smo ostvarili cilj u ovih 90 minuta, a sada nam predstoji gostovanje u Kloštru Podravskom kod momčadi Mladosti. Svakako ćemo dati svoj maksimum, međutim, obzirom na činjenicu da neću moći računati na oba strijelca iz ove utakmice zbog žutih kartona, bio bih zadovoljan i jednim bodom – ovako nam je govorio Vaclavek.

Vladimir Vaclavek