Foto/Dražen Kocijan Kocka

Sve ono što je potrebno za vjenčanje zainteresirani su imali priliku vidjeti jučer i danas na sajamskom prostoru u Gudovcu, gdje je održan 1. sajam vjenčanja.

Brojni posjetitelji, budući mladenci bili su oduševljeni sajmom i svi se slažu da sajam treba nagodinu ponoviti jer je ponudio sve na jednom mjestu što je potrebno za vjenčanje.

– Nova sezona vjenčanja je pred nama, a najbolji način za pronalazak svega potrebnog za vjenčanje iz snova posjetitelji su ovoga vikenda mogli pronaći na ovoj  manifestaciji – kazao nam je v.d. direktora sajma Zlatko Salaj koji je najavio održavanje ovog sajma i iduće godine ali u drugom terminu.

U sklopu Sajma vjenčanja organizatori su pozvali mladence da im se jave i kroz nagradnu igru osvoje vjenčanje iz snova.

– Javilo nam se oko 20-ak budućih mladenaca koji su bili sudionici raznih natjecanja  i dobili smo jedan pobjednički par  Anamariju Bračko i Alberta Barlecija koji će dobiti vjenčanje iz snova kroz razne poklone i popuste – pojasnio je Salaj.

Današnji sajam obilježila je modna revija vjenčanica, haljina i ogrtača.

Što je ponudio 1. sajam vjenčanja i modna revija koja je održana danas možete pogledati u našoj velikoj fotogaleriji koju je pripremio Dražen Kocijan Kocka.