Kulturna subota (7. svibnja) je u Bjelovaru nastavljena u 20 sati, u Domu kulture, i to predstavom sarajevskog Kamernog teatra 55 „Sjećaš li se Dolly Bell“. Redatelj je Kokan Mladenović, a odličnu glumačku postavu predvodi veliki Emir Hadžihafisbegović. Uz njega su tu još i: Gordana Boban, Mirsad Tuka, Tatjana Šojić, Davor Golubović, Elma Juković, Muhamed Hadžović, Admir Glamočak Sabit Sejdinović, Amar Selimović, Saša Krmpotić i Sin Kurt.

Ovo je priča o iskrenoj boli prve ljubavi, o neimenovanom odrastanju te o ogoljavanju jednog utopističkog društvenog sistema u koji su mnogi slijepo vjerovali i u kojem su se, nažalost, razočarali. Priča se promatra iz perspektive Sabahudina Zolja, svima poznatijeg kao Dino, ali i iz današnjeg vremena, kroz distancu od više desetljeća kaleidoskopski profilirane kutije sjećanja, koja se na  samom početku predstave simbolički i otvara te nas vrtoglavo, kao na vrtuljku, nosi u jedno vrijeme kojeg više nema, među ljude koji nisu tu.  

I ovaj je klasik, po svom završetku od Bjelovarčanki i Bjelovarčana popraćen gromoglasnim pljeskom pa se ne možemo oteti dojmu kako je ovogodišnje izdanje BOK-a jedno od najboljih.