14.3 C
Bjelovar
Nedjelja, 1 listopada, 2023
spot_img

U Bjelovaru održan prvi krug Regionalnog natjecanja u badmintonu – bjelovarski badmintonaši ostvarili zapažene rezultate

Nove vijesti

U Bjelovaru je ove subote 30. travnja nakon dugo vremena održano Regionalno natjecanje u badmintonu. U prvom krugu nastupilo je rekordnih 93 igrača i i igračica. U Badminton klubu Bjelovar ugodno su iznenađeni ovako velikom odazivu natjecatelja, ukupno je bilo 119 prijava i odigrana su 202 meča!!

Na natjecanju su sudjelovali BK Medvedgrad s 12 igrača, BK Velika Gorica ( 10 igrača ), BK Novska ( 10 igrača ), BK Flex ( 8 igrača ), BK Zagreb Maksimir ( 6 igrača ), BK Tigar ( 3 ) i kao uvijek najbrojniji BK Bjelovar ( 44 igrača ).

Natjecanje je održano u konkurencijama U11, U13, U15 i od ove godine nastupili su i srednjoškolci.

Bjelovarski badmintonaši ostavrili su zapažene rezultate.

U konkurenciji dječaka do 11 godina TIN KOVAČ osvojio je DRUGO mjesto, a Dino Kilić četvrto! Nastupili su još Noa Đuranec, Jurica Batinić i po prvi puta Frane Jurić!

Kod djevojčica LANA VARIVODA osvojila je 1. mjesto, DORA POSAVAC 2., a Lucija Stojan 4.. Nastupile su još Ema Fijok, Marta Zorić, Iva Gašpar, Eva Jandrilović, Maria Horvat i Petra Škrlin.

VITO RENIĆ osvojio je brončanu medalju u U13, a u toj kantegoriji nastupili su još Marko Šarić i Mihovil Lovrović!!

IVA AUŠPERGER osvojila je zlatnu medalju, MARIJA KOMLJENOVIĆ srebrnu, a Nika Sabolović plasirala se na četvrto mjesto kod djevojčica! Nastupile su još Petra Hrahovski i Lana Trkulja!

U parovima TIN KOVAČ i VITO RENIĆ izborili su brončanu medalju, a kod djevojčica MARIJA KOMLJENOVIĆ i IVA AUŠPERGER zlatnu, te NIKA SABOLOVIĆ i LANA TRKULJA srebrnu medalju!!

Zlatnu medalju kod dječaka do 15 godina izborio je VID BOROTA, srebrnu FILIP CRNIĆ, a na četvrtom mjestu završio je Danijel Radović!! Nastupili su još Vedran Radović i Marko Horvat!

U parovima FILIP CRNIĆ i DANIJEL RADOVIĆ osvojili su srebrnu medalju, a Vid Borota i Marko Horvat završili su na četvrtom mjestu!!

TESSA KOMLJENOVIĆ osvojila je dvije zlatne medalje u konkurenciji do 15 godina, u singlu i u paru s ANJOM AUŠPERGER!! ANJA je u singlu izborila srebrnu medalju. Nastupila je još Lucija Hrahovski.

U najjačoj konkurenciji kod mladića do 19 godina nastupilo je čak 24 igrača! DOMAGOJ DERIFAJ osvojio je TREĆE mjesto, a nastupili su još Fran Čanić, Matko Kurešević, Jan Posavac, Leon Klemše, Juraj Lovrović, Luka Drviš, Luka Cepanec, Ivan Glatki i Marino Srdić!

U parovima DOMAGOJ DERIFAJ i FRAN ČANIĆ izborili su srebrnu medalju, a nastupili su još: Leon Klemše, Juraj Lovrović i Jan Posavac , Luka Cepanec i Marino Srdić!

Kod djevojaka LEA ČALE osvojila je DRUGO mjesto u singlu i u paru sa SAROM LONČAR, a nastupile su još: Lara Kurtušić i Tara Tandarić!!

“Još jednom se zahvaljujemo svim natjecateljima, roditeljima i klubovima što su došli u ovako velikom broju i na razumijevanju s obzirom da je nastupilo 93 igrača u različitim konkurencijama! Čestitamo svim igračima na postignutim rezultatima i velikom zalaganju te se vidimo u 2. krugu koji će se održati u Novskoj”, poručio je predsjednik badminton kluba Bjelovar prof. Saša Ćurćić.

Foto: BK Bjelovar

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika