U organizaciji Turističke zajednice Grada Čazme i uz potporu Grada Čazme na prostoru Vustja Čazmanci su proslavili Praznik rada.

Uz odličan grah koji je pripremio Ugostiteljski obrt “Brzi” Čazmanci su mogli uživati u glazbi i druženju i ostalim popratnim aktivnostima. Najmlađi su mogli uživati u napuhancima, kazališnoj predstavi, jahanju na konjima KK Čazma, a odrasli uz glazbu uživo i ponudu hrane i pića.

Da je ovakav oblik zabave nakon dvije pandemijske godine odlično prihvaćen svjedoči prepuni kompleks na Vustju koji će u narednom vremenu sigurno postati jedno od omiljenih odredišta Čazmanaca.

Inače, nakon niza godina ovo je prvi put da je proslava Praznik rada bila u organizaciji gradske Turističke zajednice, a vrlo zadovoljna odzivom građana bila je direktorica Turističke zajednice Ivana Sabljak Murlin.

– Ljudima zapravo nedostaje druženje nakon ove pandemije i nekoliko godina nedruženja. Jako sam sretna što su nam se pridružili na Vustju – rekla je Sabljak Murlin i dodala kako će se nakon Sajma cvijeća i proslave Praznika rada pozornost usmjeriti prema promociji projekta Čazma Natura.

– Promovirat ćemo Medjame, Vustje i bio-bazen, to je ono što nam je prioritet i čime ćemo se intenzivno baviti u sljedećem razdoblju – kazala je Sabljak Murlin.