football in the corner

TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA SJEVER; 24. KOLO; 2. KOLO LIGE ZA PRVAKA;

NK POLET SVETI MARTIN NA MURI – NK MLADOST ŽDRALOVI 2:0

NK MEĐIMURJE ČAKOVEC – NK BJELOVAR 1:3

Ove su subote (30. travnja) odigrane utakmice 24., odnosno 2. kola lige za prvaka u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever. Dakle, na travnjake su iznova izašli i naši županijski trećeligaši – NK Mladost iz Ždralova te Bjelovarčani, a postignut je polovičan učinak. Naime, Mladostaši su poraženi otišli iz Svetog Martina na Muri gdje ih je sa 2:0 porazio tamošnji Polet, dok su bjelovarski bijeli pobijedili u Čakovcu kod nogometaša Međimurja. Bilo je 1:3.

Vrijedno slavlje Bjelovarčana u Međimurju

Za Poletovce su se u listu strijelaca upisali Mihalić u 28. i Glavica u 70. minuti susreta. S druge strane, NK Bjelovar je u Čakovcu išao na bosansko-hercegovački pogon. To u prijevodu znači da je dva zgoditka postigao Fajić (40., 65.), a jedan Hairlahović (92. minuta). Glavina je bio egzekutor za Međimurce već u 6., ali naposljetku se to pokazalo samo utješnim.

Prvi proljetni gubitak “Redsa” iz Ždralova kojim su se mrvicu udaljili od svog konačnog cilja – osvajanja naslova prvaka

Stoga, sada je još jasnije da će borba za sam vrh ljestvice ovog nogometnog društva biti posve napeta, izrazito zanimljiva te će se ona nastaviti već iduće subote (7. svibnja) kada će oba naša kluba igrati na domaćem terenu. U Ždralove će stići križevački Radnik, dok će se Bjelovaru suprotstaviti upravo današnji suparnik jedne od mnogobrojnih hrvatskih Mladosti – momčad Poleta. Prvi sučev zvižduk će se u oba navrata začuti od 17:30 sati i sada vam, kao zaključak ove kratke ovotjedne trećeligaške priče donosimo  trenutno stanje ukupnog poretka.

Ljestvica Treće HNL Sjever nakon 24 odigrana susreta