20.6 C
Bjelovar
Četvrtak, 21 rujna, 2023
spot_img

Danima otvorenih vrata vrtića “Palčica” nastavljeno obilježavanje Dana Općine Rovišće

Nove vijesti

Povodom Dana Općine Roviće Dječji vrtić Palčica otvorio je svoja vrata, pa su tako roditelji, ali i svi zainteresirani mještani općine mogli zaviriti u prostor u kojem borave njihova djeca i unuci.

– Vrtić je svima blizu ali mještani ne dolaze u priliku  vidjeti kako smo napravili novi dio vrtića, u potpunosti uredili stari. Mislim da je ovo dobra prilika da ljudi pogledaju što to sve naša djeca imaju i čime se koriste – rekao je načelnik Slavko Prišćan.

Načelnik Slavko Prišća / foto: Dražen Kocijan Kocka

Treutno u vrtić ide sedamdesetak djece, a želja je upisati još jednu grupu jer ima dovoljno kapaciteta, tako da se nadaju da će vrtić od sljedeće školske godine imati još jednu vrtićku skupinu.

– Jako smo sretni i zadovoljni u novom i obnovljenom prostoru, osobito sada kada su korona mjere popustile i to je bilo ono što nam je trebalo kao šlag na tortu – kazala je Kristina Manjkas ravnateljica Dječjeg vrtića i dodala kako  je za današnji dan pripremljena i izložba dječjih radova.

– Djeca su se zaista potrudila, ovih dana su posebno za izložbu radila konstrukciju od kockica, ainače dječji radovi nastaju savkog dana. Teme su razne sve što se događa ona na neki način to likovno izraze – rekla je ravnateljica.

Foto: Dražen Kocijan Kocka

Dodajmo kako se obilježavanje Dana Općine Rovišće nastavlja danas popodne nogometnim turnirom  na igralištu s umjetnom travom u Predavcu, a igrat će ekipe svećenika s područja županije, ekipa PU bjelovarsko-bilogorske i ekipa dužnosnika iz jedinica lokalne samouprave s područja naše županije.

U nedjelju se u Rovišću održava biciklijada i ostali zabavni sadržaji uz podjelu prvosvibanjskog graha i glazbenu podršku Tamburaškog satava Korak.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika