Kako smo se vratili lagano u „staro normalno“ vraćamo se i proslavama kojih unazad dvije pandemijske godine nije bilo, a jedna od njih je i proslava Praznika rada u onoj punoj mjeri kako se to slavilo nekada.

Gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak rekao nam je tako da će u Bjelovaru za Praznik rada biti tradicionalna moto-budnica, a za one koji se nešto kasnije bude priprema se velika količina prvomajskog graha.

– Vjerujem da će biti jednako dobar kao i prije, a naravno da grah treba zaliti dobrim pivom, tako da će Grad Bjelovar na jedan način kako to i dostoji obilježiti Praznik rada. Mislim da će svi oni željni dobrog graha uživati i na ovaj način pozivam sve Bjelovarčanke i Bjelovarčane da dođu, da se proveselimo i probamo prvomajski grah – rekao je Hrebak uz nadu da će biti lijepo vrijeme i da će se ljudi lijepo podružiti u centralnom gradskom parku.

– Nije važan ni taj grah toliko, koliko je važno druženje građana koji su to stvarno s nestprljenjem očekivali. Mislim da smo sve dobro organizirali i da će sve proći u najboljem redu – kazao je Hrebak.