-3.2 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023
spot_img

Gorjela kuća i garaža, tijekom gašenja požara jedan od ukućana fizički nasrnuo na vatrogasce

Nove vijesti

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o požaru kuće i garaže na području Križa. U Moslavačkoj ulici, na za sada neutvrđen način izbio je požar obiteljske kuće, a koji se proširio i na garažu.

Na intervenciju su vrlo brzo pristigli pripadnici JVP-a Ivanić-Grad, koji su zatekli razbuktali požar krovišta i garaže uz odjek eksplozije metaka.

-Tijekom dolaska ustanovili smo da je već bila eksplozija uslijed koje su određeni dijelovi garaže bili urušeni i odbačeni oko 40 metara od objekta- napisali su na Facebooku pripadnici JVP Ivanić-Grad.

Nažalost, intervencija je započela fizičkim nasrtajem jednog ukućana na vatrogasce, prijetnjom da će ih sve ustrijeliti te uz daljnje vrijeđanje i ometanje intervencije, no zahvaljujući brzoj intervenciji kolega iz policije, osoba je brzo udaljena.

-Iz opožarenih objekata iznijeli smo 7 plinskih boca s acetilenom, propan butanom i kisikom. Tijekom gašenja pronašli i minsko eksplozivne naprave. I vidjet će se što će još utvrditi očevid policije- istaknuli su vatrogasci, koji su spasili prizemni dio kuće.

Uz pripadnike JVP Ivanić-Grad, na intervenciji su bili i članovi DVD-a Križ i DVD-a Obedišće.

U tijeku je sanacija požara i očevid policije, piše 01 portal.hr.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika