Ines Šarić nezavisna vijećnica u Županijskoj skupštini BBŽ

Nezavisna županijska vijećnica u Skupštini BBŽ i potpredsjednica Odbora za turizam Županijske skupštine BBŽ kritizirala je dnevni red sjednice Odbora za turizam. U priopćenju kaže kako bi takav dnevni red uspjela napisati osoba koja se nikad nije susrela s radom bilo kakvog odbora, skupštine, vijeća ili bilo koje demokratske političke stranke u kojoj se odluke donose legitimno.

“Nakon gotovo godinu dana sazvan je odbor za turizam s maestralnim dnevnim redom:

1. Rasprava o postojećem stanju razvoja turizma županije

2. Razno

Gore navedeni dnevni red znači da se ne podnose nikakva financijska izvješća,plan TZ koje bi manifestacije mogli dodatno promovirati, izvješće o radu direktora…

Takav dnevni red bi doslovno uspjela napisati osoba koja se nikad nije susrela s radom bilo kakvog odbora, skupštine, vijeća ili bilo koje demokratske političke stranke u kojoj se odluke donose legitimno.

Nakon gotovo godinu dana samoinicijativnih donošenja odluka bez odbora nova županijska vlast smatra da je ovo dnevni red dostojan jednog radnog tijela županijske skupštine.

Ne preostaje nam ništa nego čekati da konačno navale Švabe u rekordnom broju i da cijela županija samo od turizma živi kao bubreg u loju.”

S poštovanjem
Šarić Ines
Nezavisna županijska vijećnica BBŽ