Naši predstavnici u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica su odigrali svoje utakmice 20. ligaškog kola te ostvarili posve zadovoljavajući učinak. To znači da su krajnji rezultati sljedeći:

NK GARIĆ GAREŠNICA – NK SLATINA 1:0

NK ČAZMA – NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE 0:2

NK DINAMO PREDAVAC – NK TEHNIČAR CVETKOVEC 3:2

Stoga je sveukupno osvojeno devet respektabilnih bodova (tri trijumfa, niti jedan neriješen ishod  te samo jedan poraz). Takvi raspleti nas dovode do toga da je najbolje plasirani Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaš i dalje onaj predavačkog Dinama sa 34 boda na svom kontu. Momčad Nikole Papca trenutno zauzima visoku četvrtu poziciju. Igrači Bilogore 91 iz Grubišnog Polja se mogu pohvaliti s brojkom 33 u rubrici bodovi (petoplasirani), slijede momci NK Garić Garešnica koji imaju 28 bodova čime su šesti u ovom nogometnom društvu. Najslabiji naš kolektiv je onaj čazmanski. On se u dosadašnjem dijelu sezone može podičiti sa 22 boda pa je deveti u ukupnom poretku. Kao zaključak ove kratke ovotjedne priče, priče u kojoj smo naveli sve najvažnije stvari sa četvrtoligaških travnjaka donosimo vam razmišljanja već spomenutog Nikole Papca – trenera Predavčana nakon derbija protiv cvetkovečkog Tehničara koji je odigran na igralištu Brana.

Nikola Papac na igralištu Brana očigledno radi odličan posao

–Velika pobjeda za nas protiv dosad neporažene momčadi Tehničara koja drži prvenstveni primat. Poveli smo već u 13. minuti te nam je taj pogodak Kamerunca Djefa Ekeua Monkama koji je, to moram naglasiti prekrasan obzirom da je riječ o škaricama koje se ne viđaju svakodnevno otvorio vrata uspjeha. Cvetkovčani su izjednačili do kraja prvih 45 minuta preko Draguljića (21. minuta) pa se sa 1:1 na semaforu otišlo u svlačionicu. Nadalje, Varat je bio egzekutor u 54. te smo tako došli do nove prednosti, da bi naš ovotjedni gost poravnao na 2:2 golom Hlišća u 61. Ipak, nismo se predavali, odnosno, u smiraju utakmice smo poentirali i po treći put.

Za taj pogodak, naposljetku se pokazalo i pobjedonosni zaslužan je mladi Tomić nakon akcije s Gegićem (79. minuta). Dakle, ja sada mogu samo čestitati svojim momcima na ovom ostvarenju te idemo proslaviti ova velika tri boda. Potom ćemo se, u tjednu koji nam predstoji pripremati za gostovanje u Grubišnom Polju kod nogometaša Bilogore 91. Nadam se da ćemo i tamo nastaviti sa svojim pozitivnim nizom – veselim nam je glasom govorio Papac.

Veliko predavačko slavlje