Prodajom prve ulaznice koju je prodao kum festivala, glumac Asim Ugljen počela je prodaja ulaznica za ovogodišnji 19. BOKfest na kojem će biti prikazano 12 predstava, a trajat će od 29. travnja do 11. svibnja.

Kum 19.BOKfesta Asim Ugljen / foto: Lorenzo Kocijan Pacas

– Biti kum bilo kojeg festivala je zgodno, ali da vas ne lažem ja ne volim druge festivale, ali BOK obožavam i ovo je jedini festival na koji dođem punog srca i sretan i svake godine se osjećam kao doma. Sad mi je žao što zadnje dvije godine nisam prisutvovao zbog poslovnih obaveza ali mi je nevjerojatno drago ponovno doći u Bjelovar – rekao je Asim Ugljen koji je sa svojom partnericom Nikom iz Plesa sa zvijezdama otplesao nekoliko plesova na gradskom korzu,  u čemu su im se pridružili i ostali građani.

foto: Lorenzo Kocijan Pacas

Ovogodišnji BOKfest bit će bogatiji i sadržajniji i pod normalnim okolnostima vraća se u svoj stari proljetni termin rekao je gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak.

– 12 kvalitetnih predstava i ostalih popratnih sadržaja koji su uvijek išli uz sam BOKfest. Grad Bjelovar festival i dalje prati u istim gabaritima. Mislim da će građani biti zadovoljni i nadam se lijepom vremenu da možemo i sve popratne događaje uz sam BOKfest odraditi kako spada i da  stvarno imamo BOKfest kakav je bio prije korone – rekao je Hrebak.

Direktor BOKfesta Goran Navojec i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak / foto: Lorenzo Kocijan Pacas

Dirketor festivala Goran Navojec dodao je kako će glumci „ujahati“ u Bjelovar u punom sastavu i da će bjelovarskoj publici pripremiti odlične predstave, dok će sam BOK otvoriti predstava Matijaš Grabancijaš Dijak Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin koja je dobila nagradu hrvatskog glumišta za najbolju predstavu.

Ulaznice za predstave  mogu se kupiti na korzu u kućici BOKfesta od ponedjeljka do petka od 10 – 16 sati i u subotu od 9 – 13 sati po cijeni za parter od 60 kn,  balkon 50 kn,  a za predstave u Bjelovarskom kazalištu i muzeju 50 kn.

Foto: Lorenzo Kocijan Pacas