foto/Općina Veliko Trojstvo

Općina Veliko Trojstvo dodijelila je financijsku pomoć u iznosu od 5.000,00 kuna Društvu „Naša djeca Veliko Trojstvo“ iz Velikog Trojstva u svrhu ostvarenja projekata i aktivnosti za djecu i mlade od interesa za lokalnu zajednicu.

Odluku o dodjeli potpore od Općinskog načelnika Marka Kutanjca primile su predsjednica Društva Helena Bokan i potpredsjednica Dunja Kramarić.

Društvo „Naša djeca Veliko Trojstvo“ djeluje od 2018. godine, te aktivno i uspješno provodi niz aktivnosti usmjerenih djeci i mladima te njihovim roditeljima, od kojih se trenutno ističu projekt “BUDI IN, budi aktivan mladi građanin” financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i projekt “Svi smo isti” bez obzira na različitosti” financiran od strane Bjelovarsko-bilogorske županije. Društvu želimo uspješan nastavak kvalitetnog rada, a Općina Veliko Trojstvo svakako će i u budućnosti pomoći u provođenju njihovih aktivnosti na dobrobit prvenstveno djece i mladih, ali i cijele Općine Veliko Trojstvo.